2016 januárjának utolsó hetében, immáron 7. alkalommal rendezték a FreeStyleCamp snowboard tábort az ausztriai Schladmingban.

A szezon elei hóhiány egy kis aggodalomra adott okot, de szerencsére az indulás előtti héten megérkezett a várva várt havazás.

A Q-parks SuperPark Planai shaper csapata tökéletes parkkal fogadta a résztvevőket. Ebben az évben Szigeti Viktort (Szigit), a sokszoros snowboard magyar bajnokot kérték fel, hogy segítse a csapatot. Szigi a középiskolát a Schladmingi Skihandelsschule snowboard tagozatán végezte, ahol magas színvonalú oktatást kapott snowboardos karrierjéhez. Az ott megszerzett tapasztalatokkal és a belőle fakadó pozitív energiákkal fáradhatatlanul támogatta a táborlakókat.

Természetesen a Ridehouse snowboard házikó adta légkör megalapozta az esti hangulatot. A nagy klasszikusok, a csocsó bajnokság, póker partik, éjszakai szánkózás és a szarvaspörkölt idén sem maradtak el. A tábor végén gazdára talált egy SPY snowboard szemüveg is, melyet az egy hét során legtöbbet fejlődő Károly vihetett haza. Fotók a galériában, itt pedig egy remek videó!

Comment