Közel 40 riderrel csúszhattunk együtt a szezon első freestyle-eseményén, ahol az eplényi Síaréna vendégszeretetét élvezve a Nitro Snowpark shaperei voltak a házigazdáink.

A melegedő idő és a rohamosan fogyatkozó hómennyiség ellenére Hartmann Jani és csapata nagyszerű munkát végzett, mind kezdő, mind haladó szintnek megfelelő „játszóteret” túrtak a 7-es pálya árnyékos oldalára. A setup egy kickerrel indult, melyet egy flat down box, egy minitable és egy straight box követett, majd egy zártszelvény korlát után az elmaradhatatlan Skullcandy hordóval végződött. Lelkesedésben nem volt hiány, déltől egészen öt óráig megállás nélkül pörögtek trükkök. Köszönet a Síarénának a lehetőségért és a Nitro Snowpark csapatának (Pordán Attila, Kovács Levente, Foki Ákos, Hartmann János) a sok jó tanácsért és a remek hangulatért!

 A lelkesedést egy fő részére ingyenes részvétellel jutalmaztuk a január 19-26. között, Szigeti Viktor vezetésével zajló schladmingi Freestyle Camp-re, akinek a nevét 2019. január 1-jén tesszük közzé a Facebook oldalunkon. Kövessetek minket! Találkozunk két hét múlva a Showdownon! Természetesen Eplényben!

Szöveg: Dibusz István

 

Comment