Snowboard oktató vagy, csak ősszel lemaradtál a nagy koordinációs táborról? Síoktató vagy és most szeretnéd második sporteszközként a snowboardot felvenni, vagy csak érdekel a sport? Mindkét esetben itt a remek alkalom!

Snowboard oktatóknak a tábor nyílt. Mindenkit várunk szeretettel, aki a témával foglalkozik és egy kis oktatás tematikai frissítésre van szüksége. A téma elsősorban a kezdő oktatás lesz. Az OKJ végzettséggel rendelkező snowboard oktatók a tábor (záróvizsga) elvégzésével átkerülhetnek az új, SMSZ-MSBSZ által felépített rendszerbe, azaz az MSBSZ által minősített, 1 csillagos, plasztik kártyás snowboard oktató válik belőlük. Ez az első lépcsőfoka a 3 csillagos snowboard oktatói rendszernek, illetve a későbbi edzői papírok megszerzésének. Akinek egyéb végzettsége, vagy alap motivációja van, itt betekintést nyerhet, hogy milyen úton szeretnék haladni a hazai snowboard oktató képzésben.

Síoktatóknak, mindegy milyen szinten tartotok a síoktatásban. Manapság igen jól kirajzolódik, hogy a leginkább keresett oktatók, akik minél több sporteszközön, minél több szinten tudnak minőségi oktatást nyújtani. Ez egy remek alkalom bekapcsolódni egy új sportág vérkeringésébe. Ezért mindegy, hogy 2 csillagos síoktató vagy és a harmadik csillaghoz szeretnéd a snowboard sportot, mind második sporteszközt letenni, vagy bárhol is tartasz a síoktatói ranglétrán, de szeretnél nyitni egy multifunkcionális hósport oktatói lét felé, örömmel vesszük az érdeklődésed!

A tábor 5 jelentkezőtől indul.
5-8 résztvevő között – 1 kiképző oktatóval
9-14 résztvevő között – 2 kiképző oktatóval
15- résztvevő fölött – 3 kiképző oktatóval érkezünk.

Jelentkezési határidő: 2018. április 20.

Tervezett program:

„Besíző” nulladik nappal: 2018. április 25-29. (szerda-vasárnap)
Helyszín: Kaprun, Kitzsteinhorn
Szállás: JUFA Kaprunban  http://www.jufa.at/unterkuenfte/jufa-kaprun/das-haus.html
Ellátás: félpanzió
Tábornyitó: 2018. április 26. 21.00 óra

Az SMSZ tagdíj összege rendes és pártoló természetes személy tagok részére 12.000 Ft/év. Nappali tagozatos diák, 62 év feletti rendes tagok, súlyos fogyatékossággal élők számára 6.000Ft/év (a kedvezményre jogosító igazolást kérjük másolatban elküldeni) és a részvételi díj forintban fizetendő részét (15.000 Ft) 2018. március 30-ig átutalni.

A részvételi díj -mely magában foglalja 3 napra a szállást félpanzióval, az oktatási és szervezési díjat- (2018. április 1 – április 20. között): 20.000 Ft és 165 Euro

A részvételi díj nem tartalmazza az utazási költséget, a síbérlet árát és a VOX headset bérleti díját!

A részvételi díj forintban fizetendő része jelentkezéskor utalandó vagy befizetendő az SMSZ OTP 11701004-20132792-00000000 számlájára! A táborra való jelentkezést az összeg jóváírásának dátumával regisztráljuk!

Helyszínen fizetendő összegek: 165 Euro részvételi díj, a síbérlet ára (felnőtt listaár 3 napra: 129+2 Euro kaucióval, 4 napra: 164+2 Euro kaucióval)

Figyelem! Síoktató igazolvánnyal rendelkezők számíthatnak kedvezményre
(3 napra: 96+2 Euro kaucióval, 4 napra: 123+ 2 Euro kaucióval)
VOX headset bérleti díja 3 napra: 1.200 Ft

A még nem SMSZ tagok részvétele pártoló tagként történő belépést és 5.000 Ft töredéktagdíj + 1.000 Ft regisztrációs díj befizetését követően lehetséges.
Belépésről információt az: iroda@sioktatas.hu e-mail címen kérhettek.

Ne feledkezzetek meg olyan biztosítást kötni, amely felelősségbiztosítást is tartalmaz és a nemzetközi egészségbiztosítási kártyát se hagyjátok otthon.

Az SMSZ-nél éves biztosítás köthető, melynek módjáról itt találsz tájékoztatót.

A telekocsi szervezéshez a partnereket egymás felé közvetítjük, de további egyeztetést az iroda nem vállal. Ha már megtaláltad a helyedet, vagy a kocsi megtelt, kérjük, jelezd itt a kérdőívben vagy az iroda@sioktatas.hu felé április 20-ig!

SNOWBOARD továbbképzésre jelentkezők adatlapja ide kattintva érhető el.

Vár Titeket nagy szeretettel a Magyar Snowboard Szövetség kiképző oktatói csapata:

Sümegi Péter
MSBSZ – Oktató képzésért felelős elnökségi tag,
Szakvezető, Kiképző oktató

Benesch Gergely
Kiképző oktató

Jelisztratov Szergej
Kiképző oktató

 

 

Comment