Rövid időn belül újabb tragédia rázta meg közösségünket. Balesetben elvesztettük barátunkat, Szabó Gábort, akit mindenki csak Csapcsének ismert.

Csapcse alappillére volt a hazai snowboardos közösségnek, a Szövetséget jelenleg irányító egykori snowboard versenyzők közeli barátja is egyben. Megrendülten állunk halála előtt.

Sümegi Péter, az MSBSZ elnökségi tagja, korábbi magyar válogatott snowboardos, mindannyiunk nevében búcsúzik szeretett barátunktól:

“Még magunkhoz sem térhettünk a nyári veszteségünkből, és máris egy újabb, igen komoly csapás sújtott le a mi kis közösségünkre.

Elfogadhatatlan, érthetetlen, igazságtalan, értelmetlen... morzsoljuk a szavakat, de csak próbáljuk megfogni a megfoghatatlant, megfogalmazni az érzéseinket, valójában csak a mélységes szomorúság önti el a lelkünket! Reggelente felkelünk, és bízunk benne, hogy csak egy rossz álom, de sajnos nem. Csapcse váratlan hirtelenséggel hagytál itt bennünket!

Óriási stratéga voltál, komoly tervekkel, álmokkal, aki mindig megmaradtál az a közvetlen, jó kedélyű, szeretetre méltó, önzetlen srác, bárhova is vetett téged a sors. Alappillére voltál minden közösségnek, ahol megjelentél, nem kellett programot szervezni melletted, mert te voltál maga a program, egy egyszemélyes standup 0-24-ben, minden barátnak teli humorral, őszinteséggel és jóindulattal. A családhoz, a családi összetartáshoz való hozzáállásod példaértékű volt mindannyiunk számára. A sport, az utazás központi szerepet játszott életedben. Egyaránt gyászolnak snowboardos, wakeboardos, szörfös körökben. ezernyi barát búcsúzik most tőled Csapek!

Fájó szívvel mi is kénytelenek vagyunk most búcsút venni Tőled. Nyugodj békében Csapcse! Nem fogunk elfelejteni!”


Comment