Rekord létszámú magyar kontingens versenyzett a hétvégén a Dolni Moravában megrendezett korosztályos snowboardkrossz versenyen, ahol néhány igazán szép eredmény is született.

Bekényi Ádám szövetségi kapitány vezetésével rekord létszámú, 16 fős magyar csapat képviselte hazánkat a már jól ismert csehországi helyszínen. A FIS korosztályos snowboardkrossz viadal kiváló nemzetközi versenylehetőség fiataljaink számára, nemcsak a mezőny erősségét, de a pálya minőségét és nehézségét tekintve is. Bekényi Ádám örömmel számolt be csapatunk eredményes szerepléséről:

“Nagyon sok jó, biztató szereplést láthattunk, ráadásul Tóth Lili “rookie” kategóriában egy második és egy harmadik, Farkas Katalin pedig “kids” kategóriában harmadik helyezést szerzett!”

A fiatalok legközelebbi megmérettetése hazai pályán, Mátraszentistvánon lesz, mégpedig a 15-én pénteken megrendezésre kerülő MSBSZ-Store13 Országos Snowboard Diákbajnokságon.

A borítókép és az alábbi fotók a Xiaomi MI8-as telefonjával készültek, amely a cudar hidegben is kiválóan bírja a strapát!

Comment