A hétvégén hivatalosan is legördül a függöny az idei szezonra, melyet méltóképpen szeretnénk búcsúztatni

A hazai snowboardos közösség minden évben egy hatalmas bulival zárja a snowboard szezont, és teszi el a dekket a következő idényre. A hagyományt a hazai snowboardozás alapítói és a szcéna meghatározó alakjai idén is folytatják, a 4Bro által szervezett eseményhez pedig szakmai partnerként a Magyar Snowboard Szövetség is örömmel csatlakozik.

A ReClosing alkalmával az elmúlt szezon kiemelkedő teljesítményeit nyújtó ridereit különdíjjal jutalmazzuk, így a közösséggel együtt ünnepelhetjük ezeket a különleges pillanatokat. Az eseményen jelen lesz Fricz Botond is, akivel a freestyle snowboard jelenlegi helyzetéről fogunk beszélgetni.

Mivel a műanyagpályás sorozatunknak még messze nincs vége, hiszen április 27-én rendezzük az MSBSZ - Store13 Korosztályos Snowboard Műanyagpályás Diákkupa-sorozat 2018/2019 utolsó fordulóját, ezért az idei műanyagpályás és havas kupafordulók ünnepélyes díjátadóját egy későbbi időpontban tartjuk. Erre május 10-én, a Magyar Sportok Házában kerül sor, melyről a részleteket hamarosan publikáljuk.

Gyertek, ünnepeljetek velünk szombat este 6-tól a Terezában!

 

Comment