Áprilisban snowboardoztunk a Normafán :)

Hosszú idő után egy újabb remek magyar snowboardos kisfilm készült! Lelkes hazai riderek eplényi és ausztriai kalandjai a mozivásznon!

2016. 01. 25. Miközben Gyarmati Panka elsö világkupa gyözelme állítja reflektorfénybe a magyar snowboard sportot, máris itt az utánpótlás villanása is: a Panka és Szigeti Viktor nyomában szintén a schladmingi sísuliba járó Fricz Botond a davosi big air Európa-kupán 11., korosztályában elsö lett, őt kérdeztük a jövöképéröl.

2015.10.12. Gyarmati Panka a Digisport "Reggeli Start" című műsorában

Fricz Botond junior válogatott freestyle hódeszkásunk szezonvideója

Pátkai Marcell a négyszeres világbajnok osztrák Benjamin Karl ellen az Osztrák Snowboard Bajnokság parallel szlalom első fordulójában Hochfichten. Ezt a duellt Karl nyerte, ahogy a bajnokságot is. Marcell ebben a számban 15. helyen zárt, párhuzamos óriás-műlesiklásban viszont 7. lett, ami hazánk legjobb alpin eredménye az elmúlt 10 évben.

FIS Snowboard Világbajnokság 2015 Gyarmati Panka a slopestyle elődöntő második futamában. A döntőbe jutáshoz az első két hely valamelyikén kellett végeznie. Ez a második menete, amivel megelőzte a brit Aimee Fullert és bejutott a VB döntőjébe!